AMSTERDAM – Mannen en vrouwen die graag de scheve schaats rijden zijn gewaarschuwd: de Britse Sally Cornock is een website gestart waarop ze vreemdgangers verzamelt.

Het doel Love Rats Inc is waarschuwen voor onbetrouwbare mannen en vrouwen. Cornock zelf werd in haar zoektocht naar de liefde zo vaak teleurgesteld dat dit haar op het idee bracht voor de website. Een van haar dates bleek er zelfs 53 andere vrouwen op na te houden.

Cornock wil medestanders met de site aanmoedigen de zogenaamde ratten aan de publiekelijke schandpaal te nagelen en waarschuwingen over hen af te geven.

Checken

“Als je overweegt op date te gaan met iemand over wie je twijfels hebt, kun je de site gebruiken om ze te checken”, aldus Sally. “Als je specifieke details invoert, zoals zijn online naam of woonplaats, kun je zoeken naar bewijzen.”

Helemaal cynisch is de ‘rattenvanger’ echter niet. “Ik weet dat er mannen rondlopen die helemaal niet slecht zijn. Hopelijk vind ik er op een dag eentje”, aldus Sally. “Maar tot die tijd belanden alle mannen die een loopje met me nemen op de website.”

Verhaaltje

Gebruik maken van Love At Sinc is gratis, een verhaaltje plaatsen kost echter anderhalve Britse pond. De website wordt inmiddels door zo’n 5000 mannen en vrouwen per maand bezocht.