AMSTERDAM – Echt mooi vond Reza Vossough haar nog niet, maar hij zag wel potentie. De plastische chirurg besloot Cany toch maar te trouwen en haar naar zijn zin ‘af te maken’.

“Toen ik Cany voor het eerst zag, had ze wat fysieke oneffenheden maar ik wist ook dat er meer in zat”, aldus de plastische chirurg. “Ze had brede heupen en dijen en die hebben we aangepast. En daarna hebben we nog wat dingen aangepast.”

In totaal onderging Reza’s echtgenote acht operaties, waarbij borsten (van cup A naar F), dijen, ogen en gezicht werden veranderd. Liposuctie en botox-injecties zorgden voor de puntjes op de i.

Verliefd

Nadat Reza 18.000 pond in zijn vrouw geïnvesteerd had, werd hij dan eindelijk verliefd en ook Cany lijkt ingenomen met de keuzes van haar man. “Als je echtgenoot een plastisch chirurg is, is de scalpel je beste vriend”, aldus de blondine die, sinds het ‘werk’ van haar echtgenoot erop zit, heimelijk nog een ingreep liet uitvoeren.

Reza zelf is overigens niet alleen overgevoelig voor de schoonheidsfoutjes van zijn echtgenote. “Zelf heb ik een te grote neus”, zegt de chirurg tegen The Sun. “Die heb ik van mijn vader geërfd. Mijn zakenpartner heeft een nieuwe voor me gemaakt. En ik heb ook botox gebruikt.”

Bekijk hier foto’s van Reza en Cany.