AMSTERDAM – Er is nu een oplossing voor hondjes die het net iets te vaak willen doen op het kussen van de bank, knuffeldieren of de benen van visite. De firma Petsmiling bedacht de Doggie Lover Doll, een ‘opblaas’-pop voor honden.

Deze eerste sekspop voor honden werd onlangs op een beurs in Zuid-Amerika gepresenteerd en moet niet-gecastreerde hondjes tegemoet komen in hun eeuwige zoektocht naar iets om te berijden.

De pop heeft het uiterlijk van een smakelijk teefje, is verkrijgbaar in drie maten en gemaakt van zacht rubber, met een siliconen vagina en een makkelijk schoon te maken reservoir.

Petsmiling is zo vrij geweest er ook vast een tube glijmiddel bij te leveren om het gebruiksgemak te vergroten.

Maltezer

“Ik kreeg het idee voor dit product toen mijn maltezer zich aan benen van iedereen begon te vergrijpen”, vertelt Marco Giroto, eigenaar van Petsmiling. “Ik heb onderzoek gedaan maar kon niets soortgelijks vinden, waar dan ook in de wereld. Toen besloot ik het zelf in ontwikkeling te nemen.”

Net na de lancering kreeg Giroto naar eigen zeggen al bestellingen binnen vanuit Japan, Amerika en Duitsland. Wat de pop kost is niet bekend.

Doggie Lover Doll