AMSTERDAM – Een 35-jarige Australische getrouwde moeder van twee kinderen wordt beschuldigd van seks met een 12-jarige jongen. Woensdag staat de vrouw terecht.

Rebecca Daniel vertelde tijdens de zitting dat ze de jongen zag als haar beste vriend. Ze pleitte niet schuldig te zijn aan aanranding en onwettige seksuele gemeenschap. Dat meldde een grote Australische nieuwssite.

De vermeende relatie vond plaats toen de jongen twaalf en vervolgens dertien jaar was. De vrouw was 34.

Seksueel contact

De aanklager, Michael Barnett, beweerde dat de vrouw regelmatig een lift gaf aan de jongen. De eerste twee seksuele contacten zouden tijdens die ritten gebeurd zijn.

De derde keer vond plaats  dicht bij haar huis op een vuilnisbelt. De jongen omschreef de plek als smerig. “Nadat we beiden uitgekleed waren vertelde ze me dat ik hem erin moest stoppen."

Intiem

Geruchten in de woonplaats van de vrouw duidde al op een relatie tussen de twee. De vader van de jongen vond daarna verschillende smsjes op de telefoon van zijn zoon.

De vrouw bleef de hele zitting alles ontkennen, wel zei ze dat de jongen haar beste vriend was en ze erg intiem waren. De uitspraak is niet bekend.