PERTH - Een Australische soldaat die dacht aan een seksueel avontuur met zijn nieuwe vriendin, werd na vrijwillig in de boeien te zijn geslagen met een vibrator bewerkt.

Dit stelden de aanklagers maandag in het West-Australische Perth in de zaak tegen 'het vriendinnetje' Nicola. Dit meldde de dinsdageditie van de krant The Advertiser.

Champagne

Nicola meende dat haar nieuwe vriend loog over een ex-vriendin van hem en nodigde hem uit. In haar appartement belandde hij geboeid op een stoel. Maar hij werd volgens de aanklagers vervolgens met een vibrator verkracht, terwijl Nicola af en toe aan champagne nipte en eiste dat hij de waarheid sprak.

Mishandeling

Deze 'ondervraging' duurde een uur volgens de aanklagers. Zij beschuldigen Nicola van mishandeling, gewelddadige seksuele penetratie en wederrechtelijke vrijheidsberoving. De beklaagde ontkent.

Zij en een ex-vriend van haar die bij de ondervraging kwam 'assisteren', dreigden volgens het slachtoffer opnames van de sessie te verspreiden wanneer hij er over zou spreken. Hij wendde zich na zijn vrijlating tot de politie.