AMSTERDAM - Het veroveren van iemands hart kan je duur komen te staan. Daar weet de Amerikaan German Blinov inmiddels alles vanaf. Blinov moet van de rechtbank ruim 3500 euro betalen aan de ex-man van zijn nieuwe vriendin, omdat hij haar zou hebben afgepakt.

Dat meldden verschillende Amerikaanse media.

Arthur Friedman spande een rechtzaak aan, nadat zijn voormalige vrouw hem verliet voor Blinov. "Deze man heeft mijn leven verpest", zo stelt Friedman. "Het is fout wat hij heeft gedaan. Een rechtszaak was de enige manier om hem dat aan zijn verstand te peuteren."

Ellende

Volgens Natalie, de vrouw waar het allemaal om te doen is, is haar ex-geliefde de aanstichter van alle ellende. "Arthur wilde onze relatie nieuw leven inblazen en stelde voor om seks te hebben met anderen."

Blinov geeft toe dat hij en Natalie een relatie kregen toen zij nog getrouwd was. "Ik was alleen erg verrast toen ik ontdekte dat je daarvoor kunt worden aangeklaagd."

Gestolen

Volgens de advocaat van Blinov heeft zijn cliënt de liefde van Natalie niet gestolen. "De liefde tussen Natalie en Arthur was allang verdwenen."