AMSTERDAM – Een vrouw uit het Australische Brisbane heeft haar vriend twee keer in zijn schouder gestoken, nadat hij weigerde te stoppen met masturberen voor de ogen van haar dochtertje. Dat melden verschillende Australische media.

De 32-jarige man begon aan een ‘masturbatiemarathon’ nadat hij het stimulerende middel amfetamine had geslikt. Eerst bevredigde hij zichzelf onder de douche, daarna verplaatste hij zichzelf naar de slaapkamer, alwaar hij naakt over het bed van zijn vriendin begon te rollen.

Vervolgens keerde de Australiër terug naar de badkamer, waar zijn vriendin haar drie jaar oude dochtertje in bad wilde doen. Hoewel zijn vriendin hem meerdere malen vroeg te stoppen met masturberen, ging de man gewoon door.

Woede

De vrouw ontstak op dat moment in woede, pakte een mes uit de keuken en stak hem twee maal in zijn schouder.

De steekwonden weerhielden de opgewonden Australiër er niet van om gewoon verder te gaan met zijn bezigheden. "Hij pauzeerde enkel om zijn broek aan te trekken en naar buiten te vluchten", aldus de rechtbank donderdag. In de garage ging de man verder waar hij gebleven was.

Vrij

De politie nam de man mee naar het ziekenhuis, waar hij werd behandeld aan zijn steekwonden. De vrouw werd donderdag veroordeeld tot negen maanden cel. De rechtbank liet haar echter direct onder voorwaarden vrij, omdat haar vriend haar "extreem geprovoceerd" zou hebben.