LONDEN - Een 17-jarige Britse heeft vrienden, kennissen en volslagen onbekenden uitgenodigd voor een zogenoemd Skin-feestje, waarbij het de bedoeling was het ouderlijk huis zo efficiënt mogelijk uit te wonen. Het resultaat mocht er zijn, meldden Britse media vrijdag.

De familie kan een maand lang het huis niet bewonen, de sloopschade beloopt een slordige 20.000 pond en dochterlief woont nu in bij vrienden.

"Het huis is verkracht, totaal onteerd. Het maakt me fysiek ziek als ik naar binnen ga. Ik liet het huis in smetteloze staat achter en nu kan ik het niet meer aan om naar binnen te stappen", aldus de moeder van de opstandige tiener na thuiskomst van wat een kort vakantietripje zonder tienerdochter had moeten worden. Het huis wordt nu door professionele schoonmakers gereinigd en opnieuw ingericht, aldus The Times.

Urine

'Vrienden' van Rachel Bell trokken onder meer lampen van het plafond, stalen geld en juwelen, drukten peuken uit op het tapijt, kotsten in wastafels, lieten overal gebruikte condooms slingeren en urineerden als klap op de vuurpijl op de trouwjurk van Rachels moeder. Zeven politieauto's, en een hondenbrigade moesten er aan te pas te komen om het feestje met meer dan tweehonderd gasten te beëindigen.