BrandLoyalty Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

BrandLoyalty uit Den Bosch mag zich dit jaar Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant noemen. Zwemkampioen Pieter van den Hoogenband kwam langs om het nieuws te melden. 

Het bedrijf vertegenwoordigt de provincie Noord-Brabant ook op 16 november in de strijd om de landelijke titel.

BrandLoyalty kreeg van de jury de voorkeur boven de twee andere finalisten, wasserij Lavans uit Helmond en kantoorverhuurder Merin uit Eindhoven.

BrandLoyalty ontwikkelt loyaliteit campagnes voor supermarktketens en is actief in meer dan 50 landen. Met het hoofdkantoor in Den Bosch opereert het bedrijf inmiddels met 20 vestigingen over de hele wereld.

Topkok

Het pand is ruimtelijk en licht. Het voelt als een thuis, met onder meer een dj-set en een restaurant met een topkok.

Elke afdeling heeft het formaat van een sportzaal; alles is ruim opgezet, inclusief trainingsfaciliteiten, yogaruimtes en stiltekamers. Ook is er een kapper in het bedrijf aanwezig. Bij BrandLoyalty geloven ze niet in flexplekken. Iedereen heeft zijn eigen plek. Wel rouleren de medewerkers elk half jaar van plek in het kantoor. Zo worden ze steeds omringd door andere collega’s. Dit zorgt voor een dynamische en productieve werksfeer. 

Vitaliteit

"De prijs is een fijne bevestiging dat we goed bezig zijn", reageert marketing director Marco van Bilsen. "Wij zijn van mening dat vitaliteit meer is dan alleen trainingsapparaten neerzetten." Het is een optelsom en combinatie van trainingsfaciliteiten, gezonde voeding, creëren van voldoende ruimte waarin mensen elkaar tegenkomen en prettig kunnen werken.

Van Bilsen: "Sommige bedrijven willen nu ineens een inhaalslag maken als het om vitaliteit op de werkvloer gaat; bij ons is het al jaren een onderwerp dat heel organisch in de hele onderneming aan bod komt." 

Finale

De winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De prijs is een initiatief van ONVZ Zorgverzekeraar en MKB-Nederland.

Kijk hier hoe u uw bedrijf vitaler maakt.

NUwerk

Tip de redactie