Kennedy Van der Laan vitaalste bedrijf van Noord-Holland

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan uit Amsterdam mag zich het vitaalste bedrijf van de provincie Noord-Holland noemen. Zwemkampioen Pieter van den Hoogenband kwam langs om het nieuws te melden.

Het kantoor vertegenwoordigt Noord-Holland in het najaar in de strijd om de landelijke titel.

Kennedy Van der Laan scoort volgens de jury het hoogst als het gaat om hun visie op gezondheid en vitaliteit, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke punten zijn.

Weinig hiërarchie

Kennedy Van der Laan is een groot advocaten- en notarissenkantoor met 150 werknemers. Het is een kantoor met weinig hiërarchie en informele omgangsvormen.

Geestelijke, emotionele en lichamelijke ontwikkeling en een faciliterende omgeving worden door Kennedy Van der Laan gezien als een investering in de medewerkers. Het aanbod op dit gebied is gebaseerd op de wensen van de medewerkers zelf en wordt continu verbeterd.

Investeren in menskracht

Er is een fitnessruimte met een instructeur, werknemers kunnen yogalessen volgen en er is een ontspanningsruimte waar massage-, ontspannings- en mindfullness-clinics worden gegeven. Er is elke dag een gratis biologische lunch en met Sinterklaas worden er alleen maar spelt-pepernoten uitgedeeld.

Managing partner Bart de Man van Kennedy Van der Laan is erg trots op de prijs. “Als mensen lekker in hun vel zitten geeft dat positieve energie”, merkt hij dagelijks. “Dit maakt ons als organisatie sterker en bovenal is het gewoon heel leuk om met elkaar te delen.”

Finale

De winnaar van de provincie Noord-Holland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van andere provincies. De prijs voor het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt in november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar.

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2016 mag het stokje overnemen van Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen. Klok biedt onder andere scholing aan en stimuleert medewerkers om te sporten. Ook besteedt het bedrijf aandacht aan de cyclische werkloosheid die onder meer bij schilders speelt. Wilt u weten hoe u uw bedrijf vitaler maakt?

Bekijk het verrassingsbezoek van Pieter van den Hoogenband aan Kennedy Van der Laan.

Tip de redactie