Drentse Bed & Breakfast Logement No5 uitgeroepen tot beste van 2017

Bed & Breakfast Logement No5 in Assen is uitgeroepen tot de beste Bed & Breakfast van Nederland in 2017.

De Drentse uitspanning laat daarmee B&B  Villa Nieuwland in Den Oever en B&B La Marquise Chambres d'hôtes de Luxe in Budel achter zich, maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland woensdag bekend.

De keuze is op Logement No5 gevallen vanwege het behalen van een topscore in de vijf-tulpencategorie, de hoogste klasse binnen de officiële Nederlandse Bed & Breakfast-classificatie. Bovendien krijgt de B&B "uitzonderlijk goede reviews". De tulpenclassificatie maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B's inzichtelijk. Hoe meer tulpen, hoe luxer de accommodatie. 

"De B&B telt twee royale suites met ieder een eigen zitkamer en whirlpool. Naar de maatstaven van het B&B-classificatiesysteem biedt deze accommodatie het allerhoogste kwaliteitsniveau", aldus de stichting.

In de categorie vier tulpen gaat Erve Naatsboer in het Overijsselse Overdinkel met de eerste prijs aan de haal. Binnen de drie-tulpencategorie komt De Appelgaard in Culemborg als beste uit de bus.

Bij de B&B’s met twee tulpen wint B&B bij de jongens in Utrecht, terwijl de één-tulpcategorie wordt aangevoerd door B&B Passage in Driebergen.

De verkiezing is voor de tiende keer gehouden. Vorig jaar werd Het hof van Laren in Laren uitgeroepen tot de beste Bed & Breakfast van Nederland.

Lees meer over:

Lokaal adverteren op NU.nl

Tip de redactie