Topshelf heeft ook de voormalige V&D-panden in Groningen en Nijmegen gehuurd. Eerder opende de sportwinkelketen al een nieuwe megastore met een ruimer assortiment in het oude V&D-pand in Arnhem.

Het bedrijf mikt op twaalf warenhuizen verspreid over het hele land. Het had voor het inlijven van de drie V&D-panden al vijf vestigingen, in Rotterdam, Utrecht, Leerdam, Beuningen en Cruquius.

De vier overige vestigingen moeten ergens tussen het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017 worden geopend.

Topshelf noemt de nieuwe winkels "eigentijdse warenhuizen gericht op de Nederlandse consument". Het assortiment bestaat naast de sportkleding en mode die het al verkocht uit onder meer beauty-artikelen, parfums, modeaccessoires, reisbenodigdheden en schoolspullen. Ook zullen er bijvoorbeeld een kapper en chocolaterie te vinden zijn.

In welke steden de andere vestigingen moeten komen is nog niet bekendgemaakt. "We zijn in gesprek over vier panden, maar die moeten wat heftiger verbouwd worden dan de panden in Arnhem, Groningen en Nijmegen." De winkels moeten ergens tussen het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017 worden geopend.