De voortvluchtige en failliet verklaarde Brabantse vastgoedhandelaar Roger Lips heeft zich woensdag en donderdag geroerd op Twitter. 

De vastgoedhandelaar, die zelden interviews of commentaar geeft, bijt van zich af en richt zijn woede op curator Flip Schreurs en op de SNS Bank. De curator is volgens Lips hersenloos en een leugenaar.

Roger Lips werd vorig jaar failliet verklaard. Hij staat voor meer dan 100 miljoen euro in het krijt bij verschillende banken. Hij is vooral bekend omdat hij een van de grote vastgoedklanten is die de SNS Bank in problemen brachten.

Lips suggereert dat de bank bewust schade heeft laten ontstaan om enkele ondernemers als zondebok weg te zetten.

Vastgoed

De vastgoedhandelaar sloeg eind vorig jaar op de vlucht toen hem duidelijk werd dat hij weer gegijzeld dreigde te worden omdat hij het werk van de curatoren continu frustreert. Waar hij is en waar vandaan hij twittert is niet duidelijk.

Curator Flip Schreurs die er maar niet in slaagt om contact met Lips te krijgen reageerde ook op Twitter. ,,Ik ben het met Roger Lips eens dat het goed zou zijn als zijn visie ook publiek wordt'', twitterde hij. ,,Ik meen oprecht dat het goed is als Lips zijn kant van het verhaal een keer vertelt'', voegde hij daar donderdag aan toe.

Lees het dossier over Lips op Nuzakelijk.