Frieslandcampina benoemt Gregory Sklikas tot operationeel directeur. Hij gaat leiding geven aan de afdeling voor consumentenproducten in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

De Griek start op 1 januari 2014 bij een bedrijfsonderdeel dat zuivelproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt aan consumenten en bedrijven. In Nederland en België verkoopt deze tak ook allerlei sappen. 

Volgens het bedrijf heeft Sklikas eerder "op uitstekende wijze leiding gegeven" aan de Griekse tak van het zuivelbedrijf. 

Sklikas werkt al sinds 2006 bij Frieslandcampina. Hij begon in Griekenland bij Frieslandcampina Hellas. Sinds begin dit jaar had hij al een directeursfunctie bij de Europese afdeling voor consumentenproducten.

Unilever

Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij Unilever in Griekenland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Frieslandcampina heeft naast de tak van Sklikas nog drie andere bedrijfsgroepen. Zo is er de afdeling consumentenproducten Azië, de tak voor kaas, boter en melkpoeder en tot slot nog een afdeling voor ingrediënten.