De vijf meest innovatieve financiële startups

In tijden van crisis is het wel zo handig om innovatie aan je zijde te hebben. Deze vijf startups geven financiën een nieuwe draai!

Uit bijna duizend startups maken de volgende bedrijven kans op een Innovation Award:

Dataquote
Met het Automated Valuation Model van Dataquote worden alle gegevens van Nederlands vastgoed in één online systeem gestopt, om tot een actuele taxatie van vastgoed te komen. De dienst kan van pas komen bij direct marketing, marktonderzoek en het opsporen van fraude.

Geldvoorelkaar.nl
Nederlands grootste crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl helpt MKB'ers financiering te krijgen. Op dit moment is er al bijna 15 miljoen euro in bedrijfjes gestoken.

Owlin
Nieuws is overal te vinden op het web. Maar hoe kan een newsroom het kaf van het koren scheiden? De startup Owlin analyseert in real time de online trends, zodat journalisten nog sneller achter het nieuws aan kunnen.

Payplaza
Het Eindhovense Payplaza maakt 'betalen in de cloud' mogelijk, ongeacht welke techniek de retailer voorhanden heeft. Betalen via een vaste terminal, mobiel of online: Payplaza biedt een alles in één systeem.

Qredits
Via Qredits kunnen ondernemers een microkrediet aanvragen. Maar hoe schrijf je je ondernemingsplan voor Qredits en zelfs voor banken? Met de e-learning module van het bedrijf leer je dat in no-time.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie