De nieuwste generatie mobiele abonnementen zorgen ervoor dat zakelijke bellers ook in het buitenland een fors datategoed hebben. Met de juiste apps krijgen zij zo de beschikking over een efficiënt mobiel kantoor dat altijd én overal kan worden gebruikt.

Met een Vodafone Red Business abonnement, heeft u in 43 Voordeellanden een databundel van 1 GB en kunt u zorgeloos gebruik maken van uw favoriete apps. Met de volgende 10 verkort uw reistijd, hebt u altijd toegang tot uw documenten en aantekeningen en maakt u van uw mobieltje een mobiel kantoor.

Office per Minute

Office per Minute heeft een netwerk van prettige flex werklocaties en vergaderruimtes. Alle aangesloten spots zijn met de gratis Office per Minute App toegankelijk. U betaalt per minuut voor het gebruik en ontvangt maandelijks één overzichtelijke factuur. De app is beschikbaar voor Android, iPhone, Windows Phone en Blackberry.

LinkedIn

Met meer dan 225 miljoen leden wereldwijd en met name een hoge dichtheid onder professionals in Nederland is LinkedIn een onmisbaar netwerk voor wie (inter)nationaal zaken doet. De mobiele app (gratis) is er voor elke platform en mag eigenlijk op geen enkel toestel ontbreken.

Citrix Receiver

Citrix Receiver is een fraaie app die ervoor zorgt dat u - waar ook ter wereld - veilig toegang hebt tot uw Windowsdocumenten en -programma's of zelfs uw hele Windowsbureaublad. De grens tussen thuis en op afstand werken verdwijnt hierdoor volledig. Citrix Receiver is gratis en werkt op Android, iPhone, Windows Phone en Blackberry.

Voice Dictation

Als u uw handen vol hebt of even geen tijd hebt om een goed idee om papier te zetten, is Voice Dictation een uitkomst. Deze slimme memo recorder zet dankzij professionele spraakherkenning uw gesproken teksten bijna foutloos om in geschreven tekst. Voice Dictation is er voor iPhone en kost € 0,89

CamScanner

Met CamScanner verandert uw smartphone in een handig apparaat waarmee u moeiteloos bonnetjes, presentaties, brieven en andere documenten in kunt scannen en kunt organiseren. De krachtige OCR-functie maakt het bovendien mogelijk om gescande documenten te doorzoeken en ze eventueel van opmerkingen te voorzien. Camscanner is er voor iPhone en Android in zowel een gratis lite variant als een uitgebreide betaalde versie die circa € 3,99 kost.

Dropbox

Dropbox is één van ’s werelds meest gebruikte apps en zorgt ervoor dat belangrijke documenten, presentaties, werkbladen en andere bestanden vanaf elk denkbaar apparaat toegankelijk zijn. Dankzij Dropbox behoort het omslachtig mailen van documenten voorgoed tot het verleden. De Dropbox app (gratis) is er voor alle mobiele platformen.

My Vodafone Zakelijk

Wie veel belt in het buitenland en ook internationaal gebruik maakt van de databundel, moet zeker My Vodafone Zakelijk (gratis) voor Android en iPhone installeren. Hij vertelt onder meer wat het kost om in andere landen te bellen en kan geeft u snel en gemakkelijk inzicht in uw tegoed en verbruik (alleen voor Nederland). Zo komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Google Maps

Het inmiddels legendarische Google Maps is onlangs vernieuwd en zorgt ervoor dat u - waar je ook bent - altijd uw weg kunt vinden. Handig voor het inschatten van reistijden en ideaal voor wie op tijd op een afspraak wil zijn. Google Maps (gratis) is er voor Android, iPhone en Blackberry.

EverNote

EverNote is dé oplossing voor het bewaren, organiseren en terugvinden van al uw aantekeningen, ideeën, knipsels en plannen. Er is een EverNote app (gratis) voor elk platform die ervoor zorgt dat u altijd toegang hebt en waarmee eenvoudig met collega's aan projecten kan worden gewerkt.

TED - Ideas Worth Spreading

Zakendoen is inspireren en geïnspireerd raken. De TED app (gratis voor Android en iPhone) zorgt ervoor dat u onderweg duizenden inspirerende, spraakmakende en onderhoudende video’s kunt bekijken van mensen met ideeën die ertoe doen.

Kijk voor meer handige apps op http://appselectiezakelijk.vodafone.nl/