'Mobiele ondernemer scant alles in'

'Sla alles, elk snippertje informatie, digitaal op', is de belangrijkste tip van digi-deskundige Martijn Aslander aan ondernemers.

Aslander gaf dinsdag tijdens de Week van de Ondernemer zijn visie op 'de mobiele werker'. De meeste bedrijven sluiten daar wat hem betreft nog lang niet goed aan. 

Digitaal samenwerken groeit naar een vorm toe waarbij we vooral gebruik maken van 'snippers', voorspelt hij. "Koop daarom de beste scanner die je kan vinden", raadt Aslander aan.

"Stop daarna alles in diensten als Evernote en Dropbox. En probeer daarbij vooral te leren van instructievideo's op Youtube, dat helpt vaak beter dan een beetje rondscrollen." 

Uiteindelijk vervangen de digitale 'snippers' diensten als Google Drive en Microsoft Word, voorspelt Aslander. "Nieuwe softwareprogramma's zorgen ervoor dat alle gerelateerde snippers met elkaar verbonden worden."

NUzakelijk doet als mediapartner uitgebreid verslag van de Week van de Ondernemer. In onze special vindt u een overzicht van het opvallendste nieuws, de mooiste quotes en livestreams vanaf het evenement dat vanaf 8 april losbarst in het Beatrix Theater in Utrecht

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie