Zakenpakket voor Range Rover Evoque

AMSTERDAM - De Range Rover Evoque is natuurlijk een aandachtstrekker eerste klas, maar ook bij zo'n auto zijn wij Nederlanders niet vies van een beetje voordeel. Om die reden heeft de importeur het Pure Business Pack in het leven geroepen.

Aan de buitenkant pakt Land Rover uit met 18-inch, zevenspaaks 'Styling 2' wielen. Aan de voorkant benadrukken de bekende 'blades' het ontwerp van de luchtinlaten. Binnenin heeft de Pure Business-versie lederen bekleding, die bovendien ook in de tint 'Cirrus' leverbaar is. De standaardtinten 'Almond' en 'Ebony' zijn ook gewoon te bestellen.

De driepersoons achterbank (standaard op vijfdeurs, optie bij Coupé) krijgt een uitklapbare middenarmsteun met bekerhouders. Verder noteren we twee nieuwe vloermatten en Ambience-verlichting. In de middenconsole bevindt zich een 8-inch scherm met touchscreen.

Een Hi-Line Meridian audiosysteem met een vermogen van 380 Watt moet de audioliefhebber tevreden stellen. Verder is er een navigatiesysteem met harddisk en Bluetoothondersteuning.

Het Pure Business Pack voor de de Range Rover Evoque heeft een meerprijs van 2.990 euro. Het is beschikbaar tot en met 31 maart, maar niet te combineren met de Prestige- en Dynamic-uitrustingsniveaus.

NUwerk

Tip de redactie