In De Partnership Verkiezing 2012 strijden Young Professionals en Managers uit het bedrijfsleven mee voor een van de twee awards met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland.

AskAfrica! biedt iedereen, wereldwijd, een vernieuwend platform voor het op gemakkelijke wijze stellen van concrete vragen over Afrika aan dé kennisexperts: de Afrikaanse bevolking.

Van startende ondernemers en bestaande organisaties die op zoek zijn naar potentiële nieuwe groeimarkten, tot wetenschappers of studenten in de culturele antropologie met een promotie of afstudeeronderzoek, er zijn altijd mensen met een inhoudelijke vraag gericht op Afrika.

Voor AskAfrica! wordt een panel per Afrikaans land gevormd, bestaande uit een afsplitsing van de lokale bevolking die vanaf het AskAfrica! platform via mobiele telefoons benaderd kan worden. Text to Change beschikt over de mobiele infrastructuur om de lokale Afrikaanse bevolking via mobiele technologie te benaderen.

Hoogwaardig onderzoek

Research Africa bezit de kennis en ervaring om kwalitatief hoogwaardige onderzoeken op te zetten en resultaten op een eenvoudige en toegankelijke wijze inzichtelijk te maken. Antwoorden op onderzoeksvragen worden openbaar gepubliceerd via de AskAfrica! website.

Het doel van AskAfrica! is het transparant beschikbaar maken van kennis en informatie over Afrikaanse ontwikkelingslanden en het stimuleren van ondernemerschap en buitenlandse investeringen in deze landen.

Door inzicht te geven en hiermee onzekerheden en barrières weg te nemen, draagt AskAfrica! bij aan duurzame economische groei voor welvaartsverbetering.

Stem rechts op jouw favoriete Business Case voor de Business Development Award/Best Partner Award.

De Partnership Verkiezing is een initiatief van Social Enterprise Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUzakelijk.nl, NCDO en Young Professional partners.

Hier lees je meer over de twee awards van De Partnership Verkiezing.

Kom ook op 21 november naar het Create2Change event bij Nyenrode