In De Partnership Verkiezing 2012 strijden Young Professionals en Managers uit het bedrijfsleven mee voor een van de twee awards met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland.

Ernst&Young ondersteunt ondernemers in Nederland en opkomende markten. BiDNetwork ondersteunt wereldwijd MKB ondernemers in ontwikkelingslanden bij het schrijven van hun Business Plan en het voorbereiden op Financiering.

Voor Ernst&Young en BiDNetwork was dit de aanleiding om in 2010 samen met een ambitieus coachingsprogramma te starten. De medewerkers van Ernst&Young worden in dit coachingsprogramma aangemoedigd de internationale ondernemers van BiDNetwork te coachen en te begeleiden met hun expertise en ervaring. Op deze manier willen beide organisaties duurzaam en verantwoord ondernemen stimuleren.

1-op-1 coaching

Deze 1 -op- 1 coaching tussen een Ernst&Young medewerker en een ondernemer maakt het voor Ernst&Young mogelijk om een verschil te maken, door datgene te delen met de ondernemers van het BiDNetwork wat hun grootste toegevoegde waarde is: ervaring en kennis van hun toegewijde medewerkers. Voor BiDNetwork betekent dit betere Business Plannen, dankbare entrepreneurs en beter voorbereidde ondernemers wanneer ze met financiers in gesprek gaan.

Kortom: een perfect voorbeeld van hoe profit en non-profit kunnen samenwerken en daarmee ondernemers met minder toegang tot diensten, expertise en service helpen bij het bereiken van hun doel: het starten van een winstgevend en succesvol bedrijf en daarmee het creeëren van werkgelegenheid. Sinds 2010 zijn rond de 100 Ernst&Young coaches gematched aan een ondernemer van het BiDNetwork.

Stem rechts op jouw favoriete Business Case voor de Business Development Award/Best Partner Award.

De Partnership Verkiezing is een initiatief van Social Enterprise Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUzakelijk.nl, NCDO en Young Professional partners.

Hier lees je meer over de twee awards van De Partnership Verkiezing.

Kom ook op 21 november naar het Create2Change event bij Nyenrode