In De Partnership Verkiezing 2012 strijden Young Professionals en Managers uit het bedrijfsleven mee voor een van de twee awards met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland.

De samenwerking tussen de Rabobank en het AIESEC Ambassadeursprogramma ontpoppen talentvolle eerste- en tweedejaars universitaire studenten zich tot ware ambassadeurs.

Ze krijgen de unieke kans om zichzelf en ondernemende studenten in ontwikkelingslanden gedurende de zomer op professioneel, humanitair en cultureel gebied te ontwikkelen.

Ter voorbereiding ontvangen de geselecteerde Ambassadeurs trainingen en workshops van Rabobank en AIESEC experts om nog meer kennis te krijgen over het samenwerken met ontwikkelingslanden. Ze doen onderzoek voor het Rabobank netwerk in het land van bestemming en zullen trainingen geven aan lokale studenten van AIESEC.

Deze ondernemende talenten ontwikkelen zich op professioneel vlak, ze ontwikkelen hun mede studenten en het Rabobank netwerk.

Netwerk

Ook krijgen de studenten de opdracht om een bijdrage te leveren aan een humanitair project, bij voorkeur een ontwikkelingsinitiatief van Rabobank. Tenslotte worden de ambassadeurs tijdens hun reis door lokale leden van AIESEC in hun sociale netwerk opgevangen, waardoor de ambassadeurs worden ondergedompeld in de cultuur in een ontwikkelingsland en optimale uitwisseling plaatsvindt tussen de verschillende culturen.

De coöperatieve gedachte en professionele kennis van Rabobank in combinatie met het internationale netwerk van AIESEC maakt het Ambassadeursprogramma partnership sterk.

AIESEC is de grootste internationale studenten organisatie ter wereld. Dit doet ze door leiders van de toekomst te ontwikkelen en internationale uitwisselingen te verzorgen voor studenten

Stem rechts op jouw favoriete Business Case voor de Business Development Award/Best Partner Award.

De Partnership Verkiezing is een initiatief van Social Enterprise Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUzakelijk.nl, NCDO en Young Professional partners.

Hier lees je meer over de twee awards van De Partnership Verkiezing.

Kom ook op 21 november naar het Create2Change event bij Nyenrode