In De Partnership Verkiezing 2012 strijden Young Professionals en Managers uit het bedrijfsleven mee voor een van de twee awards met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland.

Deze campagne is opgezet door social enterprise Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUzakelijk.nl, NCDO en aansprekende Young Professional Organisaties.

De Partnership Verkiezing werd gelanceerd tijdens het kick-off event op 4 juli 2012 o.a. met Staatssecretaris Knapen.

Young professionals en managers van zo’n 60 bedrijven, Non Governmental Organizations en overheid strijden om een award te winnen met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland.

Via stemmen op NUzakelijk en de jury worden uiteindelijk de winnaars gekozen.

De cases hebben de volgende thema’s binnen ontwikkelingssamenwerking: Voedselzekerheid, Water, Internationaal Ondernemerschap, Seksuele en Reproductieve Gezondheid, Veiligheids & Rechtsorde

De twee Awards:
Bedrijven met nieuwe ideeën voor een business case voor een investering in een ontwikkelingsland doen mee met de ‘Business Development Award’. De winnaar ontvangt 5000 euro aan startkapitaal en 20.000 euro aan mediawaarde op NUzakelijk.nl, en een adviesgesprek met de initiators.

Bedrijven met bestaande business cases doen mee met de ‘Best Partner Award’. De winnaar ontvangt 20.000 euro aan mediawaarde op NUzakelijk.nl, een vier daagse Partnership Broker training t.w.v 1600 euro per persoon, en een adviesgesprek met de initiators.

Op 21 november is de uitreiking tijdens het Create2Change event.

Kom ook naar het Create2Change event op 21 november bij Nyenrode Business Universiteit.

Kijk hier voor alle informatie over De Partnership Verkiezing