Ben jij een Young Professional, entrepreneur of (CSR) manager met passie voor co-creatie tussen bedrijven, NGOs en overheid om maatschappelijke uitdagingen in ontwikkelingslanden om te zetten in kansen voor het bedrijfsleven? Kom dan 21 november naar het Create2Change event!

In een 'college tour' interviewt Lars Sorensen van BNR nieuwsradio prominenten uit overheid, bedrijfsleven en NGO’s waaronder Christiaan Rebergen (Ministerie van Buitenlandse Zaken), Frans van den Boom (NCDO), Tineke Lambooy (Worldconnector, Nyenrode Business Universiteit) over hun visie op het creëren van kansen in ontwikkelingslanden voor het bedrijfsleven.

Daarnaast zijn er smart-sessions met toonaangevende organisaties en experts over best practices op dit gebied. Ontmoet zo’n 30 organisaties waaronder Achmea, FrieslandCampina en het World Food Program die business opportunities ontwikkelen op het gebied van voedselzekerheid, water en internationaal ondernemerschap.

Ook wordt op dit event de winnaar bekend gemaakt van de Partnership Verkiezing 2012. De avond wordt afgesloten met een netwerk diner & borrel

PROGRAMMA (15.00 uur tot +/- 20.00 uur)
*Opening door Lars Sorensen van BNR
*College Tour
Interactie met aansprekende social entrepreneurs en senior business inspirators
*Pitch Tour
Bedrijven presenteren hun business idee voor het creëren van kansen in een ontwikkelingsland
*Smart Sessions
Interactie met toonaangevende organisaties en experts over hun best practices
*The future of the social business –
*Prijsuitreiking De Partnership Verkiezing 2012
*Netwerk dinner & borrel –meet & connect

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan voor 14 november aan via create2change@behold.nl. 

Het Create2Change event is een initiatief van Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUzakelijk en NCDO. Wij geloven dat als je internationaal maatschappelijke uitdagingen ziet als business opportunity en hierin gezamenlijk investeert, je samen de beste verandering kunt creëeren.