Soms veranderen organisaties wel eens. Zoals nu. Gisteren bereikte mij het treurige nieuws dat met ingang van 5 oktober de ondernemersblogs stoppen.

Door Sanne Nuij van Arnhem

En zo... Zal ik dus niet meer tweewekelijks te lezen zijn op deze plek.

Een blog is maar een blog, zul je misschien denken. Maar nee. Vele dialogen, leuke contacten en mooie situaties (vertellen over netwerken tijdens carnaval op BNR nieuwsradio, om maar iets te noemen) kwamen voort uit mijn blog.

Meermaals mailden beginnende ondernemers dat zij veel hadden aan mijn verslagen van inmiddels genomen hobbels, frustraties en overwinningen. En in ruil daarvoor bleef ik op de hoogte van die van hen. Win-win!

Inhoud

Jullie, mijn lezers, waren drie jaar lang getuige van mijn ontwikkeling als ondernemer, mijn inburgering in Brabant en mijn contact met de Grote (niet zo) Boze Belastingmeneer.

En waar ik jullie een tijd geleden een onthulling beloofde aan het eind van dit jaar, ga ik deze nu naar voren schuiven; naar nu om precies te zijn. Klaar? Daar komt hij!

Tromgeroffel... Komt een coach in de keuken!

Ik zet de laatste puntjes op de i voor mijn nieuwe onderneming, waar mijn passie voor trainen, coachen, ontwikkelen en lekker eten samenkomt: “coach in de keuken”. Ik heb een methodiek ontwikkeld waardoor teamleden onder de noemer “de smaak van de zaak” in worden gedeeld in smaakstijlen: als jij een gerecht was, welke stijl zou jij dan hebben? Samen met koken is dit mijn formule: trainen + eten = weten.

Er zit wat in het vat voor een boek waarin ik inspirerende mensen aan de tand voel over hun smaakstijl als leider en een recept voor hen ontwerp. En misschien wel iets met tv... Wie zal het weten?

Bedankt

Door het meedenken en meeleven van jullie, mijn lezers, heb ik nóg meer plezier gekregen in ondernemen en in online “delen”. Dat zal ik zeker blijven doen. Ik hoop dat ik jullie online ontmoet op Twitter, mijn Possibilizing blog of live tijdens een training “de smaak van de zaak” via www.coachindekeuken.nl.

En nu zeg ik jullie, als (bijna) geïntegreerde Brabander en professioneel Bourgondiër: Houdoe en bedankt. En door al het moois wat er ongetwijfeld nog komen gaat durf ik er gerust een feestelijk “olé olé” achteraan te gooien. Tot ziens!

Sanne Nuij van Arnhem is eigenaar van "Coach in de Keuken", een trainingsbureau dat persoonlijke ontwikkeling en smaak combineert. Sanne is ook te vinden op Twitter.