AMSTERDAM - Ook de erotiekbranche heeft nu zijn eigen kortingssite. Op Snoupon.nl kunnen ondernemers kortingen aanbieden op hun producten of diensten.

De naam van de nieuwe site is een overduidelijke knipoog naar die van kortingssite Groupon.

Inmiddels hebben zich zo’n 70 ondernemers uit de erotiekbranche aangesloten bij Snoupon en dat aantal groeit dagelijks. Aanbiedingen op de site lopen uiteen van kortingen op privéhuizen en massagesalons tot cursussen paaldansen of een erotisch diner met Tante Toos.

Regio

Consumenten kunnen in hun eigen regio naar aanbiedingen zoeken. “We spreken van doldwaze deals met een vleugje erotiek," aldus directeur Dennis Morawek van Snoupon. “We bieden erotiek aan in de breedste zin van het woord."

Uit eigen onderzoek van de site zou blijken dat ondernemers in de branche behoefte hebben aan het concept. Door de crisis en aangescherpte regels zijn de inkomsten van erotische websites, 0900-lijnen en SMS-diensten teruggelopen.

Snoupon werkt met behulp van vouchers, die klanten per e-mail krijgen toegestuurd. Daarnaast is het mogelijk een code op de smartphone te ontvangen.