Heb jij een geniale bestaande business case tussen je bedrijf, NGO en/of overheid om samen te investeren in ontwikkelingslanden? Doe dan mee met de ‘Best Partner Award’!

Heb je een geniaal nieuw idee voor een business case? Doe dan mee met de ‘Business Development Award’ Meer informatie vind je hier.

Winnen?
Ziet onze gekwalificeerde jury perspectief, innovatie en ambitie in jouw bestaande concept? Dan zou jij zo maar eens De Partnership Verkiezing ‘Best Partner Award’ kunnen winnen! Als winnaar ontvang je een mediabudget ter waarde van 20.000 euro op NUzakelijk.nl en bovendien een masterclass en adviesgesprek met Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Partnerships Resource Centre.

Partnership Verkiezing 2012
De Partnership Verkiezing is een initiatief van Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en NUzakelijk. Samen met onze partners belonen wij de beste bestaande partnership in ontwikkelingssamenwerking met de 'Best Partner Award'.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alles draait om samenwerking. En dat als je internationale maatschappelijke uitdagingen ziet als business opportunities, je samen succesvol aan de toekomst kunt werken.

De Partnership Verkiezing in vogelvlucht: What’s in it?
1. Doe inspiratie op, selecteer een succesvolle business case/partnership en zoek contact met collega’s als je wilt meespelen in teamverband.
2. Je krijgt PR voor je case en organisatie(s): Lever je definitieve concept samen met jouw logo’s & afbeeldingen in voor 25 september 2012, waarna jouw concept online komt te staan op NUzakelijk. Van 16 oktober tot 15 november kan er via NUzakelijk worden gestemd op jouw idee.
3. Op het afsluitende event in december pitch je jouw idee voor een vakkundige Dragons' Den-Jury. Het juryoordeel en de stemmen via NUzakelijk tellen ieder voor 50% mee in de eindbeoordeling. Zorg dus voor een ijzersterke social media campagne om stemmen te werven!

Download de PDF versie/inschrijfformulier van de ‘Best Partner award' hier.