Wil jij een geniaal nieuw idee ontwikkelen voor een business case tussen je bedrijf, NGO en/of overheid om samen te investeren in ontwikkelingslanden? Doe dan mee met de Business Development Award.

Of hebben jullie al een succesvolle bestaande business case waar je trots op bent? Dan dagen wij je uit om mee te dingen naar de ‘Best Partner Award’! Kijk hier.

Partnership Verkiezing 2012
De Partnership Verkiezing is een initiatief van Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en NUzakelijk.nl met NCDO en partners. Samen belonen wij het beste nieuwe idee in ontwikkelingssamenwerking met de 'Business Development Award'.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alles draait om samenwerking. En dat als je internationale maatschappelijke uitdagingen ziet als business opportunity en investeert, je samen succesvol aan de toekomst kunt werken.

Winnen?
Het winnende team ontvangt een startkapitaal van 5.000 euro, media-aandacht ter waarde van 20.000 euro op NUzakelijk.nl én een individueel advies van Behold, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Partnerships Resource Centre. Maar ook als je niet wint, profiteer je natuurlijk van alle PR voor je organisatie(s) en business case op NUzakelijk.nl!

De Partnership Verkiezing in vogelvlucht
Inschrijving
1. Leg je Business Case uit in maximaal een A4. TIP: Organiseer interne co-creatie brainstorm voor de dwarsdoorsnede van de betrokken organisaties. Bel ons als je hier hulp bij nodig hebt.
2. Je krijgt PR voor je case en organisatie(s): Vat je business case in 150-200 woorden samen. Deze samenvatting plaatsen we op NUzakelijk.nl. Van 16 oktober tot 15 november kan er via NUzakelijk.nl worden gestemd op jouw idee.
Lever je business case en je samenvatting samen met je logo’s en afbeeldingen voor 25 september 2012 in.
3. Op het afsluitende event in december pitch je jouw idee voor een vakkundige Dragons' Den-Jury. Het juryoordeel en de stemmen via NUzakelijk.nl tellen ieder voor 50 procent mee in de eindbeoordeling. Zorg dus voor een ijzersterke social media campagne om stemmen te werven!

Download de PDF versie/inschrijfformulier van de ‘Best Partner award' hier.