Wilt u uw naam terug zien op deze pagina, via een bannercampagne op NU.nl en op de diverse katernen van NUzakelijk?

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van de Young Professionals?

Wij verwelkomen u graag als sponsorpartner van de Young Professional of the Year verkiezing 2012!

Wij bieden:

* Een bannercampagne die gaat draaien op NU.nl en de diverse katernen van de NU.nl-sites. Een deel van de bannercampagne die zal draaien wanneer de landelijke campagne loopt, van 1 april tot 25 mei (afhankelijk van het gekozen pakket, goud of zilver)

* Vermelding op de site NUzakelijk.nl/YPY, 1.000.000 hits per verkiezingsjaar

* Vermelding op de communicatie naar de leden van het ICA netwerk (40.000)

* Vermelding op de uitingen op de verkiezingen, door middel van borden en banner

Sponsorpartner worden kan op verschillende manieren; er zijn twee pakketten beschikbaar: het Zilveren pakket van 2.500 euro en het Gouden pakket van 5.000 euro.

* Zilveren pakket: uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan het evenement met een zichtbaarheid van 500.000 keer, op NU.nl. Daarnaast is uw bedrijfsnaam zichtbaar in de communicatie-uitingen van YPY en op het evenement zelf.

* Gouden pakket: Uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan het evenement met een zichtbaarheid van 1.000.000 keer, op NU.nl. Het Gouden pakket geeft u dus twee keer zoveel zichtbaarheid op NU.nl als het Zilveren pakket. Daarnaast is uw bedrijfsnaam zichtbaar in de communicatie-uitingen van YPY en op het evenement zelf.

Naast de bovengenoemde pakketten is het ook mogelijk om als sponsor een specifiek onderdeel van de finale te sponsoren. Hierbij kunt u denken aan sponsoring van:
- De aankleding van het slot event;
- De huisband ;
- De presentator;
- De champagne;
- De DJ.

Heeft u vragen of wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden? Stuurt u dan een mail naar ypy@ica.nl of neemt u telefonisch contact op met Eric Michgelsen, telefoonnummer 06-57583440.