AMSTERDAM – HEMA lanceert eind oktober een besloten webwinkel in lastminutes. Leden betalen 29 euro per jaar om toegang te krijgen tot de aangeboden reizen en uitjes. Tevens krijgen zij 25 procent korting bij duizend aangesloten Nederlandse restaurants.

Het reisaanbod bestaat onder andere uit vliegtickets, stedentrips en hotelovernachtingen, alle met een vertrekdatum binnen zeven dagen. Tevens zijn er aanbiedingen voor het bezoeken van theatervoorstellingen en pretparken. Ook hiervoor geldt dat het bezoek binnen een week plaats moet vinden.

Een woordvoerster bevestigt dat de winkel 24 oktober live gaat onder de naam Lekker Weg Club. Het lidmaatschap is “gezinsgebonden”, wat betekent dat het op naam staat van maximaal 2 volwassenen en 5 kinderen.

Restaurant

Na registreren kunnen zij inloggen op de site en naast de vele uitjes ook restaurants zoeken. Ook een diner moet binnen zeven dagen genuttigd worden. Overigens biedt niet elke horecaonderneming zeven dagen per week de ledenkorting.

De winkel verkoopt al langer offline tegoedbonnen voor uitjes onder de naam Lekker Weg. “Deze tegoedbonnen worden vaak als cadeau gegeven, maar dat kan niet met de online aanbiedingen die persoonsgebonden zijn”, aldus de woordvoerster.