Wie o wie?

Wie wordt Young Professional of the Year 2011? Nog heel even wachten en dan weten we het! Op 26 mei wordt tijdens de spetterende finale op de Ocean Diva de winnaar bekend gemaakt.

De avond start met een VIP-diner. Tijdens dit diner zijn de nominees en de top van de deelnemende bedrijven uitgenodigd om samen de avond feestelijk te openen.

Na het diner begint dan eindelijk de uitreiking van prijzen en de bekendmaking van de winnaar van de Young Professional of the Year verkiezing 2011.

In de afgelopen weken hebben de nominees alles gedaan om maar zo veel mogelijk stemmen binnen te halen; Billboards in Amsterdam en Den Haag, luchtballonnen, T-shirts, het inschakelen van de top van bedrijven en BN-ers.

Twitter, Facebook, de Metro, Q-Music, Careerwise, Linkedin, zij hebben allemaal gemerkt dat onze nominees hard campagne aan het voeren zijn.

Stemmen tellen

En wie weet wat er nog meer komt…? De nominees trekken tot 24 mei alles uit de kast. Dan wordt namelijk om middernacht de stembox gesloten. De stemmen worden geteld, en de scores van ‘Meet the Nominees’ en ‘Case Day’ worden bij elkaar opgeteld. De nominee met de hoogste score draagt voor een jaar de titel: ‘Young Professional of the Year’.

Naast een hele hoop free publicity en de eer, zijn er ook heel mooie prijzen te winnen, waaronder een opleiding naar keuze ter waarde van 15.000 Euro, aangeboden door Business Universiteit Nyenrode. Zie voor een volledig prijzenoverzicht het aparte artikel over de prijzen

Sfeer proeven?

Dit feest wil je niet missen!! Kom op 26 mei ook naar de grote finale op de Ocean Diva in Amsterdam. Stuur even een mailtje naar ypy@ica.nl en geef aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Het feest is tussen 20:30 en 00:00, de kaarten kosten 25 Euro per stuk (consumpties inbegrepen). Tot de 26ste!

Tip de redactie