Prijzensponsoren van de verkiezing

De Young professional of the Year verkiezing kan niet bestaan zonder prijzensponsoren. Zo hebben we ook dit jaar weer rijk pallet aan prijzensponsoren die we graag aan jullie laten zien.

nyenrode ypy kleinBusiness universiteit Nijenrode

Nyenrode steunt de Young Professional of the Year 2011. Op 26 mei vindt de finale van de Young Professional of the Year 2011 plaats. Tijdens deze finale zal blijken welke finalist het hoogst heeft gescoord op de diverse opdrachten en online de meeste stemmen heeft weten te bemachtigen.

Het doel van deze verkiezing is om succesvolle, toekomstige leiders voort te brengen. Dit sluit goed aan bij de missie van Nyenrode Business Universiteit. De missie van Nyenrode is namelijk om het nationale en internationale bedrijfsleven te voorzien in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame leiders en ondernemers met kennis en innovatieve ideeën.

Nyenrode Business Universiteit steunt deze landelijke verkiezing voor Young Professional of the Year dan ook van harte en biedt de winnaar van deze verkiezing een opleiding naar keuze aan ter waarde van 15.000 euro. Een voor de hand liggende keuze zou het Leadership Development Program kunnen zijn, maar de Young Professional of the Year 2011 mag zelf zijn of haar keuze maken.


zp groep ZP groep training en organisatieadvies

Laat mensen presteren

ZP groep is een loyale sponsor van het ICA initiatief: Young Professional of the Year. Voor het vierde jaar op rij biedt ZP groep een individueel coachingstraject aan de winnaar. Als trainingsbureau zien wij dagelijks jonge ambitieuze mensen in onze in-company commerciële en management trainingen. Mensen met veel talent en capaciteiten die door onze trainers worden geholpen uit te groeien tot echte professionals.

De pay-off: Laat mensen presteren slaat dan ook op de belofte aan onze klanten. Maar het is ook een oproep om mensen de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen, te leren, te proberen en daarbij ook fouten te maken. Alleen zo ontwikkel je talent en bereik je uiteindelijk vakmanschap.

Onze kerngroep van trainers en adviseurs is in vaste dienst bij ZP groep. Deze bewuste keuze geeft ons de mogelijkheid zelf talent te ontwikkelen en vakmanschap over te dragen van seniors naar juniors. Zo geven wij zelf ook invulling aan ons credo: Laat mensen presteren. Kijk gerust eens op www.zpgroep.nl. Daar kun je je ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

SN Schouten & Nelissen

Schouten en Nelissen biedt een coachingstraject aan.

markraven Mark Raven

Mark Raven is een Amsterdamse kunstenaar die op abstracte wijze de diversiteit van Amsterdam weergeeft op zijn schilderen. Hij sponsort in 2011 de verkiezing met een van zijn gelimiteerde schilderijen om zo de winnaar een blijvende en tastbare herinnering te geven van de verkiezing en de winst.

mint hotel Mint Hotel

Het mint hotel is een nieuw op te zetten hotel in de zeer nabije omgeving van het centraal station en de Ocean Diva. Het mint hotel sponsort een nacht in hun hotel aan de verkiezing. Daarnaast geeft het mint hotel voor een goede prijs de bezoekers van de finale op de ocean diva de kans om in dit nieuwe 5 sterren hotel te overnachten.

hf young Holland Festival 

Van 1 t/m 26 juni 2011 vindt de 64ste editie plaats van het Holland Festival, het belangrijkste internationale kunstfestival van Nederland. Voor de Young Professional of the Year verkiezing 2011 stelt het holland festival 4 maal een setje van 2 kaarten beschikbaar.

Het Holland Festival is het toonaangevende festival voor theater, dans, muziektheater, opera en muziek. De hele maand juni haalt het Holland Festival internationale topvoorstellingen naar Amsterdam. HF Young is het programma voor young professionals (25-39), voor €17,50 per kaart kan je naar 7 speciaal geselecteerde voorstellingen met aansluitend altijd een borrel.

Op 18 juni na afloop van de voorstelling The Select geeft HF young een feest in het Mint Hotel. Je kaart voor één van de HF-Young voorstellingen geldt als entreekaart voor het feest.

oger Oger

Oger ontwikkelt en produceert eigen herencollecties in Italië en brengt collecties van vrijwel alle Italiaanse topmerken in de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Enschede.

Oger bezit ook een een dameszaak Oger Donna en een franchise vestiging van het Italiaanse topmerk Corneliani, beiden gevestigd in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Voor de Young Professional of the Year verkiezing stelt Oger een maatpak ter beschikking.

Kras_Blauw klein De Baak

De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de 'Human Side of Enterprise', op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.

Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien en intellect combineren met creativiteit. We bieden trainingen die specifiek ontworpen zijn voor Young Professionals.

Deze trainingen bevatten confronterende en afwisselende thema’s, actieve leervormen en Young Professional coaching. Je leert hoe aan de slag te gaan met je persoonlijke talenten en hoe je je impact, invloed en overtuigingskracht kunt vergroten.

De trainingen bieden concrete tools en zijn bedoeld voor jonge talentvolle managers en professionals die zichzelf graag verder willen ontwikkelen. Ervaren, zien, doen, uitproberen, voelen, jijzelf… vormen de basis van leren bij de Baak. Zodat jij kan groeien naar je ambities…! Voor meer informatie, kijk op Debaak.nl.

vandervalk Hotel Van der Valk Ridderkerk

Het hotel van der valk in Ridderkerk sponsort ons met een hotelovernachting in hun hotel.icatvTenslotte wint de Young Professional of the Year 2011 - samen met de twee categoriewinnaars - een hoofdrol in Changemakers TV. In deze nieuwe web tv-serie gaan young professionals in discussie met hun CEO’s over change management binnen de organisatie.

De young professionals worden klaargestoomd voor hun tv debuut tijdens een speciale workshop in TROI Studio Amsterdam. De afleveringen worden deze zomer opgenomen en eind september beleeft de serie haar première tijdens het ICA Bestuursevent.

Changemakers TV wordt in het najaar van 2011 uitgezonden via de website ICA Studio.nl.

NUwerk

Tip de redactie