Naast een aantal bekende namen van de afgelopen jaren, hebben we ook nieuwe mensen in de jury die een waardevolle aanvulling zijn. We stellen graag de juryleden van de YPY 2011 verkiezing aan jullie voor:

Maarten Burggraaf: Maarten is sinds 2009 voorzitter van ICA (Inter Company Association), de organisatie die de Young Professional of the Year verkiezing in 2007 in het leven heeft geroepen. ICA vertegenwoordigt ruim 45 bedrijfsjongerenverenigingen van top werkgevers uit Nederland.

Maarten is zelf ook een young professional en heeft door zijn ervaring binnen het bestuur van ICA een breed beeld ontwikkeld van ‘de young professional’.

jury YPY
 

rob120 Rob Zopfi: Rob is al meerdere jaren actief betrokken bij de Young Professional of the Year verkiezing. Rob is 9 jaar directeur van ZP groep Training en Organisatieadvies. Dit jaar neemt hij wederom zitting in de jury en verzorgt ZP groep de workshop voor ‘Meet the Nominees’. Rob heeft ervaring in het trainen en begeleiden van (young) professionals en zal deze kennis combineren met zijn kennis van de verkiezing de afgelopen jaren.

suzanne120 Suzanne Kietselaer: Suzanne sluit zich dit jaar aan bij de jury vanuit haar uitgebreide ervaring op het gebied van selectie, assessments en het coachen, trainen en ontwikkelen van young professionals voor diverse bedrijven. Suzanne is arbeidspsycholoog en is werkzaam bij het gerenommeerde trainingsbureau Schouten & Nelissen, onder andere als ontwikkelaar en projectmanager van diverse Talent Development trajecten voor young professionals.

Daarnaast coacht zij young professionals bij vraagstukken over hun loopbaan, persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en balans. De Young Professional, zijn/haar wensen, de eisen die aan hem/ haar gesteld worden en de criteria die maken dat deze young professional succesvol is, zitten dus stevig op haar netvlies.

mirande120 Mirande Smidt: Mirande sluit zich dit jaar aan bij de jury vanuit haar uitgebreide ervaring op het gebied van werving & selectie en diversiteit. Ze heeft in het verleden grote trajecten uitgevoerd met betrekking tot het aantrekken van een grote groep mensen in korte tijd. Vanuit die ervaring is zij uitstekend in staat snel te beoordelen te wat iemand in huis heeft.

Daarnaast is Mirande voorzitter van de werkgroep diversiteit, waarbij ze zich als adviseur van de overheid bezig houdt met vraagstukken die betrekking hebben op diversiteit. Een uitstekende aansluiting bij het thema van dit jaar ‘mind the gap’, wat gaat over de diversiteit in de huidige werkomgeving en tussen de verschillende mensen in een organisatie.

marianne120 Marianne Spangenberg-Carlier: Marianne brengt grote operationele ervaring mee vanuit haar uitgebreide loopbaan. Ze is voormalig directeur MKB-Shell en HRM-deskundige. Naast haar werk vervult ze diverse commissariaten/nevenfuncties op onder andere het gebied van (technische) innovatie en heeft zij zitting in een “denktank” van Herman Wijffels.


sander120 Sander Stallinga:
Sander is Publisher News bij Sanoma Digital. In deze functie is hij verantwoordelijk voor Nederlands grootste nieuwssite NU.nl, Dnews.de (de Duitse versie van NU.nl), het nieuwsvideo platform Zie.nl en het zakelijke cluster van Sanoma Digital.
Hiervoor werkte hij bij Sanoma Men’s Magazines (SMM), waar hij lid was van het Management Team en Uitgever van het Automotive- en het Games cluster.

Daarvoor werkte hij in diverse commerciële functies, waarbij hij onder andere betrokken was bij de acquisitie en integratie van Autotrader.nl. Sanders opleidingsachtergrond is de studie bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

NUzakelijk.nl, onderdeel van NU.nl, is mediapartner van de Young Professional of the Year verkiezing.

We zijn trots om deze jury aan jullie voor te stellen en hebben er alle vertrouwen in dat zij de aangedragen nominees op alle aspecten van het thema ‘mind the gap’ goed kunnen beoordelen.

Terug naar de verkiezingssite