Wilt u op deze site en op de bannercampagne inkopen die gaat draaien op NU.nl en de diverse katernen van de nu sites? Wij willen u graag verwelkomen als sponsor van dit prachtige evenement en uw bedrijfsnaam laten zien aan de vele Young professionals en hun diverse collega’s die door dit evenement worden aangetrokken.

Het sponsorpakket bestaat uit:

  • Een deel van de bannercampagne die zal draaien wanneer de landelijke campagne loopt, van 1 april tot 26 mei (afhankelijk van het gekozen pakket, goud of zilver)
  • Vermelding op de site NUzakelijk.nl/ypy, 1.000.000 hits per verkiezingsjaar
  • Vermelding op de communicatie naar leden van het ICA netwerk
  • Vermelding op de uitingen op de verkiezingen, door middel van borden en banner

Er zijn twee pakketten beschikbaar: het zilverpakket van €5000,- en het gouden pakket van €10.000,-

Uw bedrijfsnaam zal in het zilverpakket 500.000 keer getoond worden aan bezoekers van Nu.nl, bij het gouden pakket is dit 1.000.000 keer. Het gouden pakket geeft dus 2 keer zoveel zichtbaarheid op NU.nl dan het zilveren pakket.

YPY

YPY

Mocht u op een andere manier ons willen sponsoren door middel van een bijdrage aan de verkiezing dan staan we daar uiteraard voor open, laat het ons dan weten door middel van een mail aan ypy@ica.nl, we geven je graag inzicht in de diverse sponsorpakketten.

Vragen
Ook wanneer er vragen zijn ontstaan, dan nemen we graag contact met u op, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Stuur ons dan ook een mail via ypy@ica.nl