Wie vormen de organisatie van de Young Professional of the Year 2011-verkiezing?

De commissie voor de Young Professional of the Year verkiezing 2011 bestaat uit:

Voorzitter: Eva Sangers
Eva Sangers is werkzaam bij ASR als change consultant.

Na haar studie Business Administration in Amsterdam is zij sinds 2007 werkzaam geweest bij Essent, ingestroomd als management trainee en onder andere werkzaam geweest als consultant en teamleider binnen deze snel veranderende organisatie en markt. Per 1 januari 2011 maakte zij de overstap naar de verzekeraar ASR voor een nieuwe uitdaging als change consultant.
Binnen de commissie is zij de voorzitter en dus verantwoordelijk voor overkoepelende zaken en het reilen en zeilen van het team.

organisatie ypy

Inhoud: Pam van der Vlugt
Pam van der Vlugt is partner bij het organisatie adviesbureau Carv company B.V. Na haar studie organisatie-psychologie is zij een aantal jaren werkzaam geweest binnen HR o.a. met Talent Management. Recentelijk heeft zij een post-academische studie "Talent en Organisatie ontwikkeling" bij de RUG afgerond. Een stevige passie voor de vragen: 'waar loopt u nou warm voor?' en 'hoe krijgt een organisatie de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment met de juiste mood?' mag dan ook niet verbazen.

Binnen de commissie is zij verantwoordelijk voor het uitwerken van de inhoudelijke aspecten die betrekking hebben op het thema en de criteria.

Communicatie: Maaike Lousberg
Maaike Lousberg maakt dit jaar voor de tweede keer onderdeel uit van de YPY commissie en doet ook dit jaar weer met plezier de communicatie. Door kennis van YPY2010 mee te nemen, hoopt zij de kwaliteit van de YPY verkiezingen nog beter te krijgen en heeft nu al zin in de finale! Maaike werkt als projectmanager en business developer bij TNO in Soesterberg.

Mocht je vragen hebben over YPY2011, mail of bel Maaike op ypy@ica.nl of 06 2004 33 80.

Finance: Damir Cicak
Damir Cicak is na drie jaar Parijs en twee jaar Zagreb (waar hij oorspronkelijk vandaan komt) weer in Nederland. Hij is terug in de consultancy, waar hij ervaring heeft opgebouwd bij Accenture en A.T. Kearney. Hij heeft daar de overstap gemaakt naar de CEO positie met de uitdaging om de volledige turnaround van een uitgever (het Kroatische FD) te begeleiden. Sinds oktober 2010 werkt hij als Senior Manager bij KPMG Advisory en is bezig met operations restructuring en due dilligence werk, met name in FMCG en retail.

Binnen de commissie is hij verantwoordelijk voor de Financiën en zorgt dat alles binnen budget blijft.

Facilties: Vivienne van den Berg
Vivienne van den Berg is 25 jaar en komt uit Rotterdam. In het dagelijks leven werkt zij sinds 2005 als accountant bij PwC, waar zij controles uitvoert bij de grote private companies van Nederland . Daarnaast volgt zij de studie voor Register Accountant aan Nyenrode University waar zij nu bezig is met de Master voor Accountancy and Control. Daarnaast zitzij in het bestuur van de Vereniging van Accountancystudenten, waarbij ze nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen van het accountancy onderwijs. Naast deze functies zit zij ook nog in de redactie van het huisblad ‘Achter de Komma’.

Voor YPY 2011 houdt zij zich bezig met de functie 'Facility'. Kortom locaties, borrels, maar ook een deel sponsoring. Voor vragen met betrekking tot deze onderwerpen kun je dus bij haar zijn.

Sales: Carien Caljouw
Carien Caljouw is werkzaam bij TNO in Utrecht. Na de studie cognitieve neurowetenschap is zij in 2008 begonnen bij TNO Human Factors waar zij werkzaam is geweest als projectleider en onderdeel was van het marktteam. In november is ze overgestapt naar TNO Milieu en Leefomgeving waar weer veel nieuwe mogelijkheden liggen. Carien is altijd in voor een uitdaging, zowel op intellectueel, sociaal als sportief gebied.

Binnen de commissie is Carien verantwoordelijk voor de sales. Op het netvlies staan van de Young Professionals van Nederland? Neem contact op met Carien op ypy@ica.nl of 0657991004!