Mijn crossdisciplinaire gouden ei lijkt uit te komen. Nu al. Nu heb ik het geluk dat ik gezamenlijke kennissen bleek te hebben waardoor ik de eigenaar van het organisatiebureau uit Breda snel kon spreken; lang leve het netwerk.

En ik heb het geluk dat ik in het schone Zuiden woon, in Breda om precies te zijn, waar veel bedrijven hun “dagje uit” laten plaatsvinden.

Daar de huidige tijd vraagt om méér bezinning, al dan niet betekenisvolle ontspanning en vooral efficiëntie voert men dit door in de bedrijfsuitje. Één en één is drie, lijkt me zo. Onze afspraken zijn gemaakt, de promotiemolen is op gang, ik ben er klaar voor!

Broeden leidt tot boeken
De organisator heeft inmiddels al meerdere boekingen binnen voor “mijn” mini-training waardepaspoort, binnen een week! Ik sprak met de eigenaar van het organisatiebureau, en hij vertelde mij dat de Grote C er voor zorgt dat bedrijven naar meer betekenis en inhoud voor minder kosten zoeken, óók tijdens hun dagje uit. De balans tussen ontspanning biedt hij door kanovaren, steppen, een GPS-tocht of cocktailcursussen aan te bieden in combinatie met mijn zéér betekenisvolle activiteit.

Ik ben trots! Natuurlijk hoop ik tijdens deze mini-trainingen een dusdanig goede indruk achter te laten dat ik bij bedrijven “binnenrol” voor mijn andere (dagvullende) trainingen. Maar dit is een goede start.

Vangnet
Zou ik nu dan tóch nog enig gevoel van rust kunnen ervaren, hetgeen ik in mijn vakantie zo miste? Welnee! Ik broed momenteel op een vangnet, zodat de uitkomst van mijn gouden ei niet wegvliegt. Zodat tevreden klanten zelf crossdisciplinair terugcrossen naar mijn kant. Zoiets.

Hoe dan ook, mijn eerste ei komt uit. Moeder en ei zijn nooit in ruste. U bent te allen tijde van harte welkom voor een bezoek.

Sanne van Arnhem is directeur/ eigenaar van Plan T, een adviesbureau voor verandermanagement. Plan T biedt ook trainingen op het gebied van creativiteit en communicatie voor bedrijven én particulieren, alsmede coachingstrajecten.Voor meer informatie: http://www.plan-t.nl/