AMSTERDAM - NU.nl en ExecutiveIn starten deze zomer een nieuwe rubriek waarin Nederlandse topmanagers vertellen hoe zij hun bedrijf leiden: Topmanagers van NU. ExecutiveIn, het platform voor leidinggevenden, gaat voor de financiële nieuwssite NUzakelijk.nl op bezoek bij deze managers om te begrijpen hoe ze hun bedrijf succesvol managen en waar ze dagelijks mee te maken hebben in hun bedrijfsvoering.

ExecutiveIn is een dienstverlener op het gebied van topmanagement peer groups, waarbij managers regelmatig bij elkaar komen om over managementvraagstukken te leren in speciale groepssessies. Deze managementkennis gebruikt ExecutiveIn om de CEO's en topmanagers te ondervragen over hoe zij hun bedrijven succesvol leiden en managementuitdagingen aangaan.

"Vanwege de specifieke kennis van ExecutiveIn is de samenwerking voor ons een logische keuze," zegt chef redacteur van NUzakelijk Maarten Keswiel. Ook Eric Hania, Partner van ExecutiveIn Nederland is blij met de samenwerking. "Het biedt voor ExecutiveIn een uitstekende mogelijkheid om managementkennis met de lezers van Nuzakelijk te delen."