Amerika is toch een beetje SUV-land, dus helemaal toevallig is het niet dat AMG juist dit type auto in het zonnetje zet op de SEMA. Voor de tuningsbeurs in Las Vegas neemt Mercedes' tuner daarom twee speciale ML's mee.

De eerste van de twee is de ML 63 AMG Performance Studio. Deze speciale versie onderscheidt zich met 21 inch lichtmetaal in de kleur van de carrosserie en een striping in de contrasterende kleur ‘metallic Peridot Brown'. Binnenin is er nappaleder met zwarte stiksels. Ook de onderkant van het dashboard is met dit leder bekleed. Alcantara bekleding op het dak en hout met pianolak maken het chique feestje compleet. Motorisch gezien verandert er niets, dus ‘gewoon' een 6,2-liter V8 met 510 pk.

De ML 63 AMG 10th Anniversary is de andere helft van het duo. Hier hebben de jongens van AMG zich uitgeleefd met het monteren van een nieuwe motorkap met power domes, 21 inch lichtmetaal in de kleur ‘Himalaya Grey' en verduisterde bi-xenon verlichting. De bovenkant van het dashboard krijgt in deze speciale versie een bekleding van zwart leder mee.