Peugeot presenteert de 207 Sublime. Die is gebaseerd op de X-line en biedt wat extra accessoires tegen een gereduceerde prijs.

Peugeot brengt de 207 Sublime in drie- en vijfdeurs trim. Er is keuze uit een 95 pk sterke 1,4-liter VTi, en de 1,6-liter met 120 pk. Verder is er nog de 1,6-liter HDi. Vanaf november is er ook nog de 1,4-liter achtklepper.
 
Aan de buitenkant ziet een Sublime er uit als een XS: er is een sportieve neus met een zwarte grille en mistlampen met een verchroomde sierring. Voorts is er een verchroomd uitlaatsierstuk.

Sportstoelen
In het interieur zijn er met zwarte stof beklede sportstoelen en op het dashboard is er onder meer een olie- en buitentemperatuurmeter en witte wijzerplaten met een verchroomde rand. Verder is er airco, cruise control met een snelheidsbegrenzer en een radio/ cd-speler.
 
De Sublime met de voorlopig simpelste 1,4-liter 95 pk VTI kost in driedeurs-trim 16.450 euro. Volgens Peugeot levert dat een voordeel op van 1.300 euro ten opzichte van de normale X-Line met al deze accessoires.