Nokia's N96 komt uit op 15 september. Zoveel was inmiddels al wel bekend, maar inmiddels zijn ook meer details naar buiten gekomen omtrent de beschikbaarheid ervan: in de eerste maand zal de nieuwe smartphone in Nederland enkel geleverd worden door KPN, dat ook mobiele tv-diensten erbij levert.

De N96 moet op termijn ook in het assortiment van andere aanbieders te vinden zijn, maar voorlopig nog niet: gedurende de eerste maand na lancering, zal Nokia's nieuwe smartphone en opvolger van de N95 alleen verkrijgbaar zijn via KPN Mobiel. KPN levert daar ook MobielTV bij.

Een abonnement op MobielTV gaat 9,95 euro kosten. Daarvoor krijgt men tien kanalen, waaronder Nederland 1 en 3 en RTL4. Voor 5 euro extra per maand kunnen klanten ook Eredivisie Live ontvangen, waarop rechtstreeks de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden. Overigens is MobielTV tot en met de laatste dag van 2008 gratis, als men een tweejarig abonnement neemt op Flexibel (van 32,50 euro per maand).

Alsof dit alles nog niet genoeg is, is op de N96 ook nog eens de volledige film Transformers voorgeïnstalleerd. In combinatie met bovengenoemd Flexibel-abonnement, moet voor een Nokia N96 99 euro worden betaald.