Over e-mailmarketing valt nog veel meer te zeggen en dat doen vele sites dan ook. Hieronder een greep.

e-marketing.startpagina.nl
De startpagina over e-mailmarketing, met links naar tips, regelgeving, boeken, belangenorganisaties, cursussen en meer.

www.emaildoctor.info
Engelstalige website met verschillende artikelen over e-mailmarketing. Ook is het mogelijk om een gratis boek te downloaden (pdf) met de belangrijkste fouten die in e-mailcampagnes gemaakt worden, gebaseerd op de ervaringen van ‘e-mail dokter' Mike Adams.

www.spamklacht.nl
Website van de OPTA over de regelgeving rondom spam.

www.emma-nl.net
EMMA-nl (E-mail Marketing Associatie Nederland) is de belangenbehartiger van bedrijven die e-mail verzenden en als marketinginstrument inzetten. Leden onderschrijven de doelstelling dat e-mail alleen op basis van toestemming wordt verstuurd en hanteren duidelijke uitschrijfprocedures. Op de website is de lijst van leden in te zien.

www.infofilter.nl
Via deze website kunnen consumenten zich kosteloos laten blokkeren tegen ongewenste e-mail, post, telefoontjes en onaangekondigd (telefonisch) marktonderzoek. Bedrijven en andere organisaties die aan direct marketing of marktonderzoek doen, kunnen zich via deze website aanmelden bij de Stichting Infofilter. Op die manier zorgen zij ervoor dat zij geen consumenten benaderen die zich bij Infofilter hebben aangemeld.

www.emaillabs.com
Weer een Engelstalige website, vol met allerlei praktische tips over e-mailmarketing. Bijvoorbeeld over hoe u een afmelding per e-mail kunt bevestigen, of  tips voor het maken van een relevante nieuwsbrief. Op de website vindt u ook artikelen, statistieken (bijvoorbeeld over de beste dag om een e-mail te verzenden), FAQ en links naar andere websites.

www.mkbenict.nl
MKB-ICT Plein is een initiatief van MKB Nederland en KPN. Op de website staat informatie en advies over ICT voor MKB-ondernemers. Ook e-mailmarketing komt aan bod.