Voel de sensatie van het rijden in een supercar en geniet van een rit van 15, 30 of 60 minuten op de openbare weg. Kies uit één van deze vijf supercars op diverse locaties in Nederland en België. Je maakt al een rit in een auto naar keuze vanaf 55 euro.

Lamborghini Gallardo

Deze auto staat garant voor flink wat nieuwsgierige blikken als je over de openbare weg toert. Voordat het zover is krijg je een korte uitleg en demonstratie, inclusief een blik onder de motorkap. Vervolgens neem je plaats achter het stuur en ervaar je hoe het voelt om in een Lamborghini Gallardo over de openbare weg te toeren. Na het rijden is er een fotomoment.

Mercedes AMG GT

Voordat je in de Mercedes stapt, krijg je een korte uitleg en demonstratie van een instructeur. Stap daarna zelf achter het stuur en ervaar de krachtige M178 V8 motor die je een ongekende acceleratie geeft. Hier kun je zelfs op de openbare weg optimaal van genieten.

Audi R8

De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. Na de uitleg mag je zelf plaatsnemen achter het stuur. Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten en jij voelt je de koning te rijk.

Ferrari California

Na de korte uitleg en demonstratie ga je tijdens het Ferrari rijden over de openbare weg. Tijdens deze bijzondere rit ervaar en ontdek je alle capaciteiten van een Ferrari. De verslavende acceleratie en stabiele wegligging maken het rijden in deze sportwagens tot een sensationele ervaring.

Tesla Model S

Na een korte uitleg en demonstratie kruip je zelf achter het stuur van deze snelle Elektrische Tesla model S. Onder begeleiding rijd je in deze wagen op de openbare weg. Deze Tesla S beschikt over een autopilot, een unieke nieuwe ervaring. Met dit arrangement proef je van het rijden in de elektrische auto.

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Om deel te nemen moet je minimaal 20 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in bezit zijn van rijbewijs B.
  • Bij de rit is een instructeur aanwezig.
  • Onder voorbehoud van weersomstandigheden.
  • Locaties: Den Bosch, Eemnes, Heerenveen, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle, Apeldoorn, Breda, Lelystad. Arnhem en in België: Zolder, Gent en Antwerpen.
  • Tickets zijn tot een jaar na bestelling geldig
  • Vooraf reserveren is verplicht.
  • Er is een eigen risico van 2.500 euro van toepassing.