In deze tijd even weg in eigen land? Geniet van een vakantie in het vernieuwde Park Zandvoort. Het park heeft een unieke ligging direct aan het brede Noordzee zandstrand van Zandvoort. Met cottages gelegen in de duinen, is het park het ideale vertrekpunt voor een paar dagen vol rust en natuur. Boek nu je midweekverblijf in een VIP cottage vanaf 258 euro.

Park Zandvoort

Het park is dit jaar volledig vernieuwd. Zo verblijf je in een compleet vernieuwde cottage waarbij frisse kleuren, de zee en het strand een hoofdrol spelen. Ook de Market Dome is in een nieuw jasje gestoken en geeft je het gevoel dat je je in een botanische tuin begeeft.

In de winterperiode ligt het park er extra sfeervol bij. Geniet van de gezellige sfeerverlichting en neem deel aan een leuke winteractiviteit. Na een actieve dag is het heerlijk tot rust komen in je VIP cottage waar je van alle gemakken voorzien bent. Hier kun je opwarmen in de luxe badkamer met bubbelbad, regendouche en sauna.

Omgeving

Maak een heerlijke wandeling over het strand of geniet van de natuur in de aangrenzende natuurgebieden Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Heb je meer zin in winkelen of musea? Steden als Amsterdam en Haarlem zijn vlakbij. Houdt hierbij wel rekening met eventuele coronamaatregelen.

Meer informatie

  • Wat: midweekverblijf in een VIP cottage (meerdere verblijven in aanbod)
  • Waar: Center Parcs Park Zandvoort (meerdere parken in aanbod)
  • Wanneer: aankomsten t/m 29 maart 2021 (met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen)
  • Prijs: vanaf 258 euro voor 4 nachten voor 2 personen (inclusief verplichte kosten)

Bekijk Park Zandvoort

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Genoemde vanaf prijs 258 euro is gebaseerd op een midweek (ma-vr) op Park Zandvoort met aankomst op 16, 23 of 30 november, 7 of 14 december 2020 met 2 personen in een 4-persoons VIP cottage inclusief verplichte kosten (reserveringskosten à 29,50 euro en toeristenbelasting à 2,25 euro p.p.p.n.) en op basis van beschikbaarheid.
  • Bij boeking worden de verplichte kosten apart benoemd tijdens het boekingsproces.
  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, voordelen of reeds gemaakte boekingen.
  • Uiterste boekingsdatum: 15 december 2020.
  • Bekijk alle mogelijkheden en actievoorwaarden op de actiepagina.