Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en tijdens verbluffende shows. Bestel nu je entreetickets voor Slagharen met hoge korting.

Slagharen zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van het bezoek aan het park. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook zijn er desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers.

Hoe werkt het?

  1. Bestel hier je tickets van 29,90 voor 16,95 euro.
  2. Ga naar https://www.slagharen.com/nl/reserveer-bezoek.
  3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’ en vul de barcode van je voucher in.
  4. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven en vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar.
  5. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox.
  6. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee.

Over Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Ga over de kop in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. In het park kun je ook smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers.

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen. Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht.
  • Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht.
  • Gekochte vouchers zijn geldig tot en met 3 januari 2021.