Ga in de spannende achtbaan Tyfoon en speel met je kleintje in de Dreumesbaai of strandpark Aquabest. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. Bestel nu je tickets voor Attractiepark DippieDoe met 35 procent korting.

Meer informatie

  • Wat: Tickets voor Attractiepark DippieDoe
  • Waar: Best, Brabant
  • Wanneer: Tickets zijn geldig tot en met 31 oktober 2020
  • Prijs: van 14,95 voor 9,72 euro per ticket
  • Kinderen tot 2 jaar gratis
  • Meer informatie

Attractiepark DippieDoe heeft diverse maatregelen genomen om bezoekers een veilige dag uit te bezorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende desinfectie zuilen aanwezig, worden de attracties na ieder bezoek schoongemaakt en zijn er looproutes in het park.

Voor DippieDoe indoor geldt de regel: maximaal 30 bezoekers toegestaan. Dit is inclusief kinderen. DippieDoe werkt met tijdsloten van een uur. Bij binnenkomst krijg je een gekleurd bandje om je pols. De kleur van het bandje staat voor een bepaald tijdslot. Afhankelijk van de drukte in het park, is het mogelijk dat je meerdere keren per dag binnen mag spelen.

Het is niet mogelijk om vooraf een tijdslot te reserveren. Let op: vol is vol. Lees alle maatregelen en informatie rondom COVID-19 op de website van DippieDoe.

Over Attractiepark DippieDoe

Beleef spanning en plezier in DippieDoe. In de Buitenhaven zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten onder andere twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen, een schommelschip, mini reuzenrad, midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin.

De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs. Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen.

Met jouw entree ticket van DippieDoe krijg je ook gratis toegang tot het naastgelegen strandpark van Aquabest. Neem dus vooral je zwemkleren mee en neem na het spelen een verfrissende duik in de waterplas.