Waan je in verschillende werelddelen en ontdek de kleurrijkste vogels en leukste aapjes op je reis door Avifauna. Uitgevogeld? In de XXL speeltuin beleven kinderen urenlang speelplezier met toffe speeltoestellen, attracties en de superglijtoren. Bestel nu je tickets met korting.

Meer informatie

Avifauna zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. Zo is er in het park een speciale looproute en hanteert Avifauna een maximum aantal bezoekers per tijdslot. Bij aanschaf van de tickets kies je daarom een dag en tijdslot waarop je Avifauna wilt komen bezoeken.

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht.
  • Je reserveert de dag en het tijdslot bij aanschaf van de tickets.
  • Kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang tot het park. Ook voor hen is een reservering nodig. Geef bij aanschaf van de tickets daarom goed het aantal personen aan waarmee je komt en tel kinderen onder de 2 jaar mee.
  • Reserveren kan tot maximaal 3 weken van te voren.
  • Gekochte tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2020.

Over Vogelpark Avifauna

Waan je in verschillende werelddelen en ontdek de kleurrijkste vogels en leukste aapjes op je reis door Avifauna. In de Lori Landing ben je bijvoorbeeld even helemaal ondersteboven, in Australië. Hier kom je een grote kolonie lori’s tegen. Neem een cupje nectar in je hand en laat de vogels dichtbij komen.

In de Oosterse tuin zie je rode panda’s van heel dichtbij en op het eiland Nuboso waan je je in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud met dwergaapjes en bijzondere vogels.

Tijdens de vogeldemonstraties zie je hoe de vogels prooien uit de lucht vangen en in grote groepen vleugel aan vleugel vliegen, terwijl de verzorger de leukste weetjes vertelt. Uitgevogeld? In de XXL speeltuin beleven kinderen urenlang speelplezier met toffe speeltoestellen, attracties en de superglijtoren.