Smalle paden, steile routes, idyllische wijnbergen, schaduwrijke dalen en steeds maar weer een schitterend uitzicht van boven op de Rijn. Verblijf nu 4 of 5 dagen in de prachtige omgeving van de Midden-Rijn. Op basis van halfpension in Hotel Restaurant Jägerhof geniet je van een paar dagen uit vanaf 95 euro per persoon.

Boek hier je verblijf.

Meer informatie

  • Drie of vier overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
  • Je verblijft in het hoofdgebouw óf in het bijgebouw afhankelijk van de beschikbaarheid
  • Drie of vier keer een 3-gangendiner (of buffet) inclusief 2 drankjes (bier/wijn/fris)
  • Klein afscheidscadeautje
  • Gratis gebruik van Wi-Fi (in het hoofdgebouw) en gratis parkeren bij het hotel
  • Prijs: vanaf 95 euro per persoon
  • Boek hier je verblijf

Hotel Restaurant Jägerhof

Hotel Restaurant Jägerhof beschikt over 35 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Geniet van de culinaire gerechten die het hotel aanbiedt. Na een drukke dag kun je ontspannen aan de bar van het hotel of genieten van een heerlijk wijntje op het terras. De kamer waarin je verblijft beschikt over een tweepersoonsbed, zithoek, badkamer met toilet, bad en/of douche.

Activiteiten

De burchten Sterrenberg en Liebenstein, die over het plaatsje Kamp-Bornhofen waken, bieden een mooi zicht op het Rijndal en de uitgestrekte bossen van Hunsrück en Taunus. Ook kun je de ruïne burcht Rheinfels bezoeken: een 13e eeuws kasteel.

Heb je zin in om de omgeving vanaf het water te ontdekken? De lokale vaarbedrijven bieden bijzondere boottochten op de Rijn en op de Moezel.

Let op: in het hotel wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Een overzicht van al de maatregelen vindt u op de boekingspagina.

Boek hier je verblijf.