Verblijf 3 of 4 dagen in het luxe 4-sterrenhotel The Fallon Hotel Alkmaar. Je verblijft in het voormalig gevangenisgebouw Schutterswei waar de serie Celblok H is opgenomen. Combineer stad en strand. boek nu je verblijf vanaf 99,50 euro per persoon inclusief ontbijt en diner.

Meer informatie

  • Twee overnachtingen
  • Twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een welkomstdiner (op de dag van aankomst) ter waarde van 32,50 euro
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en chroomkast in tv voor gebruik van Videoland en Netflix
  • Het is mogelijk om fietsen te stallen bij het hotel (achter slot). Er zijn ook fietsen te huur bij het hotel (tegen betaling)
  • Prijs: vanaf 99,50 euro per persoon
  • Bekijk meer informatie

The Fallon Hotel Alkmaar

The Fallon Hotel ligt in het sfeervolle Alkmaar nabij het strand van Bergen en Egmond aan Zee. The Fallon Hotel Alkmaar is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei. Het hotel is het decor geweest voor de opnames van de serie Celblok H.

Activiteiten

Vanaf het hotel loop je in ongeveer 15 minuten het centrum van Alkmaar in. Dwaal door de stad langs monumentale panden, grachten en musea of kies voor een dagje winkelen. Alkmaar staat bekend als kaasstad, iedere vrijdag ochtend is dan ook de wereldberoemde kaasmarkt. Aanschouw het spektakel met de kleurrijke hoeden van de kaasdragers, de kaasdragers en de gezellige drukte.

Alkmaar leent zich ook uitstekend voor mooie wandel en fietsroutes. De stad ligt namelijk te midden van polders, natuur, duinen en het strand. Huur een fiets of breng je eigen fiets mee en bezoek het strand van Bergen (11 km) of Egmond aan Zee (9 km). Ga hier lekker wandelen, neem een heerlijke verfrissende duik in de zee of ontspan in de duinen. Bezoek de vuurtoren van Egmond aan Zee of wandel over de gezellige boulevard.

Let op: in het hotel wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om uw ontbijt, lunch en diner te reserveren. Een overzicht van de maatregelen vindt u op de boekingspagina.