Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland, en betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows. Bestel jouw tickets nu met 6 euro korting en reserveer online voor een veilig en onbezorgd bezoek. Nu tijdelijk geen 33 euro, maar 27 euro per persoon.

Bestel hier je tickets met korting.

Toverland zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. De medewerkers van Toverland zijn goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een magische dag te bezorgen.

Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook zijn er in het park overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers. Met deze garanties is een dagje uit nu net zo veilig als voorheen. Toverland maakt een gezellig dagje uit weer mogelijk.

Hoe werkt het?

  1. Bestel hier je tickets met korting
  2. Reserveer je gewenste bezoekdatum op:
    https://tickets.toverland.com/reserveren
  3. Voer de barcode(s) van je voucher(s) in en het aantal personen
  4. Selecteer in de kalender de gewenste datum en reserveer je bezoek
  5. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
  6. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

Vijf spectaculaire achtbanen

In Avalon vind je onder meer de sensationele achtbaan Fēnix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop. Naast Fēnix zijn er nog vier spectaculaire achtbanen te vinden in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest waarin je door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart.

Port Laguna

In Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. En ben je een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst vijftien meter hoogte. Houd je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 90cm hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig tot 10 juli 2020.