Op zoek naar een beleving vanuit huis? Boek Prison Escape Online en help een echte acteur om in te breken in de Koepelgevangenis van Breda. Speel met maximaal 7 personen vanaf je eigen computer.

Specificaties

  • De ervaring neemt je mee naar live opnames direct gestreamed vanuit de Koepelgevangenis in Breda
  • Je speelt met maximaal 7 vrienden samen op afstand
  • Zorg dat je computer / laptop / tablet hebt voor een optimale ervaring
  • Goed werkende microfoon en webcam is aan te raden
  • Een stabiele internetverbinding is nodig maar deze hoeft niet super snel te zijn
  • Met meerdere, echte acteurs
  • Prijs per groep: 109 euro (2-7 personen)

Het verhaal

In de Koepelgevangenis zit Y. Koblenko gevangen. Deze gedetineerde zit een langdurige straf uit vanwege de misdaad die hij heeft begaan. Het gonst echter van de geruchten dat Yuri onschuldig is. In plaats van een crimineel lijkt het erop dat hij een held is. Daarom heeft een anonieme hacker besloten om het beveiligingssysteem te kraken en Koblenko te bevrijden. Hij heeft jullie hulp hierbij nodig.

In 45 minuten tijd worden jij en je vrienden volledig ondergedompeld in de Koepelgevangenis. Er zijn échte acteurs aanwezig waar je live interacties mee kan hebben. Je doet weliswaar mee vanaf je PC, maar je gaat het gevoel krijgen dat er een gedetineerde in je huiskamer staat.

Prison Escape

Prison Escape Online is de ervaring van de makers achter Prison Escape. Normaal gesproken organiseren zij Prison Escape in de Koepelgevangenis van Breda en de Kruisberg gevangenis van Doetinchem, maar vanwege de huidige situatie is er een compleet vernieuwende ervaring gemaakt welke online plaatsvindt. Ontdek samen met je vrienden dit unieke online ontsnappingsverhaal.

Voor meer informatie, klik hier. Heb je vragen over het spel? Dan kun je ze stellen door een mail te sturen naar info@prisonescape.nl of neem even telefonisch contact op met: 085-0653268.