Bij portretfotografie draait alles om het overbrengen van menselijke emotie: je krijgt als toeschouwer een intieme kijk in de belevingswereld van de geportretteerde. Daarom staan voor een portretfoto vaak de ogen centraal: het belangrijke middel voor het overbrengen van emoties. Bestel de cursus Portretfotografie nu voor 29,95 euro.

Start nu met de cursus.

Wat ga je leren?

In deze online cursus Portretfotografie leer je hoe je prachtige portretfoto's maakt met zowel je digitale camera als je smartphone. Je begint met het leren van de basisvaardigheden, zoals het bepalen van de juiste instellingen.

Thema's

Later in de cursus leer je over de belangrijke compositieregels en lichtinval. Het werken met natuurlijk licht en kunstlicht is daarbij verschillend.

Masterclass: Michiel Fischer

Krijg exclusieve tips en trucs over lichtopstellingen en over studiofotografie in het algemeen. Deze tips en trucs krijg je van Michiel Fischer van Studio34x.com.

Certificaat

Na het doorlopen van de verschillende thema's, opdrachten en tips en tricks ontvang je een certificaat voor het behalen van de online cursus Portretfotografie.

Meer informatie